Home » Partide politice » Partidul National Liberal

Partidul National Liberal

Partidul National Liberal
Partidul National Liberal din Romania a aparut ca si o formatiune politica in 1864, condus fiind de Dumitru si Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti si fratii Golescu, participanti activi la Revolutia de la 1848 din Tara Romaneasca. Partidul National Liberal este promotorul libertatii individuale, sociale, economice si politice, prin conceptie, prin actiune si prin traditie. Partidul National Liberal este continuatorul gandirii liberale din Romania.
In plan personal, Partidul National Liberal este preocupat in mod deosebit de primatul individului in fata societatii, de egalitatea in fata legilor, de garantarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, de toleranta in raport cu convingerile si optiunile celorlalti. In plan social, Partidul National Liberal are ca obiectiv modernizarea accelerata a societatii, scoaterea institutiilor din autarhie, din conservatorism si imobilism. In plan economic, Partidul National Liberal este adeptul declarat al capitalismului, al pietei si al economiei de piata. In plan politic, Partidul National Liberal este ferm atasat valorilor democratiei, pluralismului si statului de drept
Structura conducere
Adrese
Sediu central:
Bd. Aviatorilor Nr. 86 Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021/2310795
Fax: 021/2310796

Web
Site: www.pnl.ro
Blog: —
Email: bucuresti@pnl.ro
Cele mai recente stiri despre PNL

Alina Gorghiu: "Alăturarea Sava-Piedone este una nefericită, dar nu-l excludem pe Sava"

23/05/2016 22:53, Agerpres

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că alăturarea candidatului liberalilor la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, cu fostul edil Cristian Popescu-Piedone este una "nefericită", însă precizează că Sava nu va fi exclus din partid.

Eurodeputatul Daniel Buda consideră că ministrul Ghinea trebuie să simplifice procedurile pentru fondurile europene sau să demisioneze

23/05/2016 22:51, Agerpres

Europarlamentarul Daniel Buda, copreşedinte al PNL Cluj, a declarat că îi cere public ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, să simplifice de urgenţă procedurile de accesare a fondurilor sau să demisioneze din funcţie.
sus