Home » Partide politice » Partidul National Liberal

Partidul National Liberal

Partidul National Liberal
Partidul National Liberal din Romania a aparut ca si o formatiune politica in 1864, condus fiind de Dumitru si Ion C. Brătianu, C.A. Rosetti si fratii Golescu, participanti activi la Revolutia de la 1848 din Tara Romaneasca. Partidul National Liberal este promotorul libertatii individuale, sociale, economice si politice, prin conceptie, prin actiune si prin traditie. Partidul National Liberal este continuatorul gandirii liberale din Romania.
In plan personal, Partidul National Liberal este preocupat in mod deosebit de primatul individului in fata societatii, de egalitatea in fata legilor, de garantarea drepturilor si libertatilor cetatenesti, de toleranta in raport cu convingerile si optiunile celorlalti. In plan social, Partidul National Liberal are ca obiectiv modernizarea accelerata a societatii, scoaterea institutiilor din autarhie, din conservatorism si imobilism. In plan economic, Partidul National Liberal este adeptul declarat al capitalismului, al pietei si al economiei de piata. In plan politic, Partidul National Liberal este ferm atasat valorilor democratiei, pluralismului si statului de drept
Structura conducere
Adrese
Sediu central:
Bd. Aviatorilor Nr. 86 Sector 1, Bucuresti
Telefon: 021/2310795
Fax: 021/2310796

Web
Site: www.pnl.ro
Blog: —
Email: bucuresti@pnl.ro
Cele mai recente stiri despre PNL

Liviu Dragnea nu exclude o majoritate cu UDMR și spune că negocierile UNPR-PNL îl favorizează pe Steriu și "pe alți doi-trei"

27/06/2016 07:51, Agerpres

Social-democrații nu exclud o majoritate parlamentară cu UDMR, iar negocierile UNPR - PNL sunt făcute doar să îl favorizeze pe liderul Uniunii, Valeriu Steriu, și pe alți "doi - trei", în timp ce mulți parlamentari progresiști sunt nemulțumiți, a declarat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea.

Alina Gorghiu: "PNL salută inițiativa privind o nouă lege referitoare la statutul Casei Regale"

27/06/2016 07:51, Agerpres

PNL salută inițiativa anunțată de Guvern în legătură cu o nouă lege care să reglementeze statutul Casei Regale a României, a scris duminică seara, pe Facebook, Alina Gorghiu, precizând că parlamentarii liberali vor susține acest act normativ.
sus