Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Brăila

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UDMR Brăila

Alexandru Nazare a demisionat din funcţia de copreşedinte al filialei PNL Brăila

14/12/2014, Agerpres

Deputatul Alexandru Nazare a demisionat duminică din funcţia de copreşedinte al PNL Brăila, gest pe care l-a explicat, potrivit unui comunicat dat publicităţii, prin faptul că "nu poate gira un traiect politic în care nu mai crede".

Aurel Simionescu: ”Trebuie şi o analiză a costurilor înainte de a face alegeri anticipate la CJ”

21/11/2014, Agerpres

Prim-vicepreşedintele PSD Brăila, primarul Aurel Simionescu, a declarat joi, în conferinţă de presă, că trebuie făcută o analiză în ceea ce priveşte eficienţa şi costurile pentru organizarea de alegeri anticipate la Consiliul Judeţean Brăila, având în vedere că noul preşedinte îşi va exercita funcţia doar un an şi câteva luni, până când vor fi organizate oficial alegeri locale în România.

Deputatul Marioara Nistor (ex - PP-DD) este noul lider al organizaţiei judeţene Brăila a UNPR

05/06/2014, Agerpres

Deputatul Marioara Nistor, fost membru al Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), care s-a înscris săptămâna trecută în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), a devenit liderul interimar al filialei brăilene a UNPR, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dorin Petrea.

Deputata Mărioara Nistor cere Ministerului Economiei salvarea de la faliment a Laminorului Brăila

06/02/2013, Agerpres

Deputata PP-DD de Brăila Mărioara Nistor susţine, într-un comunicat de presă remis miercuri, că îi va cere Ministerului Economiei salvarea de la faliment a Laminorului Brăila, ca urmare a sprijinului cerut de salariaţii societăţii pentru salvarea locurilor de muncă.

USL a câştigat toate colegiile în judeţul Brăila, potrivit numărătorii paralele

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a câştigat toate cele şapte colegii din judeţul Brăila, cinci de deputaţi şi două de senatori, potrivit numărătorii paralele efectuate de USL în 80% din secţiile de votare.