Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Arad

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

UDMR - UDMR Arad

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Episcopiei 6, Arad, 310084
Telefon: 0257. 250627
Fax: 0257. 250627

Web
Site: —
Blog: —
Email: rmdszarad@rmdsz.ro
sus
Filiale judetene
Stiri despre UDMR Arad

PSD susţine un candidat independent la Primăria municipiului Arad, în parteneriat cu societatea civilă

11/04/2016, Agerpres

Partidul Social Democrat îl susţine, în parteneriat cu societatea civilă arădeană, pe candidatul independent Sebastian Bulumac, în vârstă de 38 de ani, la Primăria municipiului Arad, a anunţat liderul Dorel Căprar.

Viceprimarul Levente Bognar este candidatul UDMR la funcţia de primar al municipiului Arad

22/03/2016, Agerpres

Viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar, va fi candidatul UDMR pentru funcţia de primar, urmând, de asemenea, să se afle şi în fruntea listei de candidaţi ai formaţiunii pentru Consiliul Local Municipal, a anunţat Peter Farago, preşedintele UDMR Arad.

Noul preşedinte al UDMR Arad este fostul deputat Farago Peter

07/06/2015, Agerpres

Noul preşedinte al Organizaţiei judeţene a Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) Arad este Farago Peter, fost deputat în legislatura 2008-2012, care a fost ales sâmbătă în cadrul Conferinţei Judeţene a UDMR Arad, desfăşurată în prezenţa a circa 280 de delegaţi.

Liderii PP-DD Arad exclud o colaborare în plan local cu PSD

04/06/2014, Agerpres

Preşedintele PP-DD Arad, Remus Guţu, exclude orice colaborare cu PSD în plan local şi reaminteşte că a încheiat o alianţă cu PDL şi UDMR, imediat după alegerile locale din 2012, pe care intenţionează să o menţină.

Senatorul Traian Igaş şi cinci edili arădeni spun “Stop destructurării judeţului Arad”

08/08/2013, Agerpres

Senatorul PDL Constantin Traian Igaş şi-a reluat joi criticile la adresa Guvernului privind desfiinţarea administraţiilor financiare din Nădlac, Pecica, Pâncota şi Curtici, măsură în urma căreia, susţine el, vor rămâne fără locuri de muncă circa 100 de arădeni, în condiţiile în care, în întreaga Regiune de Vest, din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) vor fi disponibilizaţi circa 200 de angajaţi.