Home » Personalitati politice » Marian Oprisan

Marian Oprisan

Marian Oprisan
Marian Oprişan s-a născut la 14 septembrie 1965, în municipiul Focşani.
A fost preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea între anii 1995 - 1996 şi din anul 2000 şi până în prezent. A fost vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, iar în acest an a fost ales preşedinte al UNCJR. Este licenţiat în Ştiinţe politice la Facultatea de Ştiinţe Politice Iaşi.
A fost membru fondator, în 1992, al Frontului Democrat al Salvării Naţionale din România, între anii 1993 - 2001 a fost preşedinte al Organizaţiei Vrancea a PDSR.
În perioada 2001 - februarie 2003, Marian Oprişan a fost preşedinte al Organizaţiei Vrancea a Partidului Social Democrat, funcţie din care a demisionat pe 22 februarie 2003, pentru ca pe 12 iulie în acelaşi an să fie reales în aceeaşi funcţie. A fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PSD Vrancea pe 17 aprilie 2005.


Data nasterii: 14/09/1965
Locul nasterii: Focsani
Functia actuala: Presedinte Consiliul Judetean Vrancea
Functia politica: Vicepreşedinte PSD
Documente generale
Documente din anul 2018
Selecteaza documentele din anul 
Contact

Telefon fix: 0237. 213057
Telefon mobil: —
Fax: —


Web personal: —
Web: —
Blog: —
Email: marian.oprisan@cjvrancea.ro

Stiri despre personalitati politice

Liviu Dragnea: “Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie”

01/07/2016, Agerpres

Oferta pentru UNPR rămâne valabilă - fuziune prin absorbţie, a declarat joi, la Târgovişte, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Octavian Bumbu: “S-a discutat între colegii de la UNPR că o alianţă cu PNL ar avea inclusiv gir de la Cotroceni”

01/07/2016, Agerpres

Senatorul PSD Octavian Bumbu a declarat că între foştii săi colegi de la UNPR s-a discutat că o alianţă dintre acest partid şi PNL ar fi avut girul Cotrocenilor, iar el a transmis acest lucru la PSD, adăugând că nu are, însă, nicio dovadă în acest sens.

CExN al PSD a decis numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii cu rezultate slabe la alegerile locale

01/07/2016, Agerpres

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, la Târgovişte, numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Ionuţ Stroe: “Declaraţiile lui Dragnea privind discutarea la Cotroceni a fuziunii PNL-UNPR – tendenţioase sunt bazate pe informaţii false”

01/07/2016, Agerpres

Declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, referitoare la discutarea la Palatul Cotroceni a unei fuziuni între PNL şi UNPR sunt tendenţioase şi bazate pe informaţii false, susţine purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.