Home » Personalitati politice » Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu
Data nasterii: 12/09/1971
Profesia: licentiat in teologie/ drept
Functia actuala: Deputat de Olt- Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale- Vicepresedinte; Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară
Functia politica: Vicepreşedinte PNL Olt
Contact

Telefon fix: —
Telefon mobil: —
Fax: —


Web personal: —
Web: Camera Deputatilor
Blog: —
Email: gigel.stirbu@cdep.ro

Stiri despre personalitati politice

Liberalii propun data de 17 august pentru demararea consultărilor cu partidele parlamentare pe tema macrostabilităţii economice

03/08/2015, Agerpres

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că liberalii propun partidelor politice parlamentare data de 17 august pentru demararea consultărilor pe tema macrostabilităţii economice a României.

PMP acuză PSD şi PNL că sunt împotriva introducerii votului prin corespondenţă

03/08/2015, Agerpres

Partidul Mişcarea Populară (PMP) acuză PNL şi PSD că se împotrivesc schimbării legii care ar permite românilor din afara graniţelor să voteze "în condiţii decente".

Alina Gorghiu susține că România are nevoie de un acord înnoit cu FMI, BM şi CE

03/08/2015, Agerpres

România are nevoie de un acord înnoit cu FMI, BM şi CE pentru că oferă garanţia rămânerii în parametri economici stabili, a afirmat luni copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Traian Băsescu: "Dacă se va promulga noul Cod fiscal, 2017 va fi echivalentul lui 2010, anul crizei profunde"

03/08/2015, Agerpres

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că, în opinia sa, noul Cod fiscal va fi revotat în Parlament şi promulgat de actualul şef al statului, adăugând că responsabilitatea pentru stabilitatea fiscal-bugetară a României este zero la oamenii politici.