Home » Personalitati politice » Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu
Data nasterii: 12/09/1971
Profesia: licentiat in teologie/ drept
Functia actuala: Deputat de Olt- Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale- Vicepresedinte; Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară
Functia politica: Vicepreşedinte PNL Olt
Contact

Telefon fix: —
Telefon mobil: —
Fax: —


Web personal: —
Web: Camera Deputatilor
Blog: —
Email: gigel.stirbu@cdep.ro

Stiri despre personalitati politice

UNPR contestă desființarea grupului de la Senat

28/06/2016, Agerpres

Senatorul Haralambie Vochițoiu a anunțat marți că decizia de desființare a grupului UNPR de la Senat a fost contestată, considerându-se că temeiul legal în care s-a realizat este inexistent.

Ionuț Stroe: "Liderii PNL nu s-au angajat în fuziuni sau alianţe cu UNPR sau alte partide"

28/06/2016, Agerpres

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe, afirmă că nu au existat angajamente luate de liderii formaţiunii privind posibile fuziuni sau alianţe cu UNPR ori cu alte partide şi că o eventuală analiză asupra acestor discuţii ar urma să aibă loc doar în cadrul unei noi şedinţe a Biroului Politic Naţional al liberalilor de săptămâna viitoare.

Senatorul Marin Burlea motivează trecerea sa de la UNPR la PSD prin faptul că se simte de stânga

28/06/2016, Agerpres

Senatorul UNPR Marin Burlea, care a anunţat luni în plenul Senatului că devine membru al PSD, şi-a motivat această trecere prin faptul că se simte tot mai de stânga în urma "contactului cu populaţia tânără din Moldova", care este extrem de săracă şi nemulţumită. "Începând de astăzi voi continua să lucrez în grupul parlamentar al PSD, din care am făcut parte ca membru al UNPR", a spus senatorul Marin Burlea.

Ioana Constantin este noul președinte ales al M10

28/06/2016, Agerpres

Partidul M10 are un nou președinte, ales prin vot, Ioana Constantin, a anunțat europarlamentarul Monica Macovei, unul dintre fondatorii formațiunii.