Home » Personalitati politice » Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu
Data nasterii: 12/09/1971
Profesia: licentiat in teologie/ drept
Functia actuala: Deputat de Olt- Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale- Vicepresedinte; Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară
Functia politica: Vicepreşedinte PNL Olt
Contact

Telefon fix: —
Telefon mobil: —
Fax: —


Web personal: —
Web: Camera Deputatilor
Blog: —
Email: gigel.stirbu@cdep.ro

Stiri despre personalitati politice

Şerban Nicolae: "Corupţia este o faptă care se pedepseşte cu închisoarea şi nu cu arestul preventiv"

30/03/2015, Agerpres

Senatorul social-democrat Şerban Nicolae a declarat luni că a înaintat o propunere legislativă care vizează o modificare a măsurilor preventive, respectiv arestarea preventivă numai în cazuri cu violenţă, în opinia sa corupţia fiind o faptă care se pedepseşte cu închisoarea şi nu cu arestul preventiv.

Ovidiu Raeţchi: "Ponta e inegal în comportament, nu le răspunde jurnaliştilor din instituţiile cu datorii, dar vorbeşte cu Vâlcov şi Şova"

30/03/2015, Agerpres

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îl acuză pe premierul Victor Ponta că e "inegal în comportament" atunci când nu le răspunde jurnaliştilor din instituţiile de presă cu datorii, dar "vorbeşte cu sârg" cu Darius Vâlcov, Dan Şova sau Constantin Boşcodeală.

Gabriela Firea spune că i-a fost spart biroul de la grupul parlamentar PSD din Senat

30/03/2015, Agerpres

Senatoarea social-democrată Gabriela Firea a declarat luni că şi-a găsit spart biroul de la grupul parlamentar din Senat. Ea a precizat că nu a anunţat deocamdată poliţia, pentru că a considerat iniţial că este vorba despre un incident, dar a spus că o va face.

Niculae Mircovici: "Camera nu are nicio problemă în conflictul instituţional sesizat de preşedinte la CCR"

30/03/2015, Agerpres

Camera Deputaţilor nu are nicio problemă privind conflictul instituţional cu care preşedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR referitor la ridicarea imunităţii parlamentarilor şi, prin urmare, nu va trimite niciun răspuns Curţii Constituţionale pe acest subiect, a declarat, luni, secretarul acestui for legislativ Niculae Mircovici.