Home » Personalitati politice » Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu

Gigel-Sorinel Stirbu
Data nasterii: 12/09/1971
Profesia: licentiat in teologie/ drept
Functia actuala: Deputat de Olt- Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale- Vicepresedinte; Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană - Dimensiunea Parlamentară
Functia politica: Vicepreşedinte PNL Olt
Contact

Telefon fix: —
Telefon mobil: —
Fax: —


Web personal: —
Web: Camera Deputatilor
Blog: —
Email: gigel.stirbu@cdep.ro

Stiri despre personalitati politice

Alina Gorghiu: "Tema moțiunii de cenzură este de nenegociat"

25/05/2015, Agerpres

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, că tema moțiunii de cenzură, respectiv votul prin corespondență, nu este de negociat, adăugând că Victor Ponta va face "imposibilul să nu se ajungă la un vot cu parlamentarii săi în sală" în privința acestui document.

Judecătorii confirmă redeschiderea cercetărilor în dosarul "ţigancă împuţită"

25/05/2015, Agerpres

Judecătoria Sectorului 1 a confirmat luni ordonanţa procurorilor de la Parchetul General de redeschidere a cercetărilor în dosarul în care fostul preşedinte Traian Băsescu i-a luat în anul 2007 telefonul mobil unei jurnaliste şi a folosit apelativul "ţigancă împuţită" la adresa acesteia. În urma acestei decizii, procurorii îl pot pune sub acuzare pe Traian Băsescu, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi insultă.

Gabriel Oprea anunță că UNPR va elabora, în cursul acestui an, un Plan politic naţional

25/05/2015, Agerpres

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat că partidul pe care îl conduce va elabora, în cursul acestui an, un Plan politic naţional, care va reprezenta baza iniţiativelor şi proiectelor pe care progresiştii le au în vedere pentru următorii cinci ani.

PNL cere demisia lui Daniel Constantin prin moţiunea simplă privind agricultura

25/05/2015, Agerpres

PNL solicită demisia ministrului Daniel Constantin, prin moţiunea simplă "Să oprim jaful! Agricultura ţării şi peste 1 milion de fermieri se zbat între secera lui Daniel Constantin şi ciocanul lui Victor Ponta!", care urmează să fie dezbătută marţi în plenul Senatului.