Home » Video

Video

CAUTA ÎN VIDEOCLIPURI

Cuvânt cheie

Top ştiri

Szasz Jeno propune un nou partid al maghiarilor care să reunească toate forţele politice

20/09/2012, Agerpres

Preşedintele Partidului Civic Maghiar, Szasz Jeno, a declarat joi, la Târgu Mureş, că a propus UDMR şi Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) formarea unui nou partid al maghiarilor care să cuprindă toate formaţiunile existente pentru a înscrie candidaţi în alegerile parlamentare.

Sulfina Barbu acuză faptul că unele proiectele pe fonduri UE sunt blocate de guvernanţi

20/09/2012, Agerpres

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, joi, că toate proiectele pe fonduri europene din domenii ca mediu şi infrastructură sunt blocate de patru luni şi jumătate în urma rectificării bugetare operate de Guvern.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, se gândeşte să candideze pentru un loc în Parlament

20/09/2012, Agerpres

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat joi într-o conferinţă de presă că "este posibilă înscrierea mea pe listele de candidaţi ai USL pentru alegerile parlamentare", după ce a avut discuţii în acest sens cu colegii şi a primit mai multe semnale de la cetăţeni.

Vasile Blaga va candida pentru alegerile parlamentare într-un colegiu din Timiş

20/09/2012, Agerpres

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, va candida din partea formaţiunii sale politice la alegerile parlamentare în unul din colegiile din Timiş.

Senatorul Cseke Attila solicită retrimiterea proiectului pentru bacalaureatul profesional la Camera Deputaţilor

20/09/2012, Agerpres

Senatorul UDMR Cseke Attila solicită preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, retransmiterea către Camera Deputaţilor a proiectului de lege, aprobat de Senat, care vizează bacalaureatul profesional, pentru evitarea riscului de constatare a neconstituţionalităţii acestuia.