Home » Agendă

Agendă

DATA SELECTATĂ:   21  August  2009

Aniversaţii zilei
Daniel Humelnicu

Daniel Humelnicu

Senator de Botosani- Comisia pentru politică externă; Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări; Comisia specială comună pentru dezbaterea în fond, în procedură de urgenţă, a Codului penal, a Codului de procedură penală, a Codului ci

Membru PDL

Data nasterii: 21/08/1971
Ion Prioteasa

Ion Prioteasa

Presedintele Consiliului Judetean Dolj

Presedinte PSD Dolj

Data nasterii: 21/08/1950
Serban Radulescu

Serban Radulescu

Senator de Cluj- Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport; Comisia pentru sănătate publică

Membru PDL

Data nasterii: 21/08/1951
Mass media

Băsescu şi Oprescu, candidaţi la preşedinţie. Ambii confirmă, indirect sau prin intermediari

20/08/2009 13:35, Antena3.ro

Anul 2000 a adus schimbări majore în viaţa politică românească, schimbări ale căror urmări se văd şi astăzi. Atunci, pe ultima sută de metri, Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei. Favorit în cursă era doctorul Sorin Oprescu, aproape sigur de victorie la acea vreme. Băsescu a răsturnat calculele hârtiei şi, după o intrare la milimetru în turul doi, a reuşit să câştige finala şi să devină Primar General.

Marga, în cărţi pentru Educaţie

20/08/2009 09:13, Cotidianul

Mircea Geoană şi Crin Antonescu au negociat numirea rectorului de la Cluj în funcţia de ministru al Educaţiei, spun surse din PSD. Marga nu infirmă, dar nici nu confirmă.
Top editoriale

Scandalul Udrea, microscop uriaş

20/08/2009 09:15, Cornel Nistorescu, Cotidianul

Dincolo de atacul violent al unei blonde la adresa Parlamentului, desfăşurat cu multă glandă şi incultură juridică, Comisia parlamentară de anchetă şi scandalul interceptărilor au funcţionat ca o lentilă uriaşă.

Pentru Udrea, plăteşte Băsescu

20/08/2009 09:09, Mircea Marian, Evenimentul Zilei

Băsescu a început să cadă periculos în sondaje, el decontând inclusiv micile nebunii ale ministrului turismului. Pentru Udrea, e vremea penitenţei.
Top comentarii

E frumos şi greu să fii român

20/08/2009 09:04, Petre Roman, Jurnalul Naţional

Promisiunile electorale, mai abundente decât invaziile de ţânţari, lipsite de exerciţiul strategic de gândire a viitorului, s-au transformat inevitabil, cu rare şi scurte excepţii, în mari şi dureroase minciuni.

"Bună seara, dumneavoastră şi ascultătorilor dumneavoastră!"

19/08/2009 09:32, Adrian Năstase, Jurnalul Naţional

Spionarea unei comisii de anchetă în cel mai important organism de stat e ceva foarte grav. Aşa pot fi orientate mărturii, prefabricate sau distruse probe.
Top interviuri

"Un prim-ministru care pleacă acasă este un prim-ministru fericit în perioadă de criză"

11/08/2009 14:40

Transcrierea interviului acordat de premierul Emil Boc pe 10 august, in cadrul emisiunii "Ediţie Specială" de la Televiziunea Română

“Aceasta campanie trebuie sa fie una in care candidatii sa se diferentieze intre ei”

09/08/2009 20:59, Agerpres

Presedintele Senatului si al Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, candidat la functia suprema in stat, a acordat un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres in care spune ca si-a propus sa fie un presedinte care sa readuca consensul atat intre romani, cat si in relatiile internationale pe care Romania le are cu vecinii ei si cu partenerii strategici, propunandu-si de asemenea sa vina cu solutii curajoase, dupa model occidental, la criza economica.
Top ştiri

Elena Udrea a fost chemata din nou la audieri pe 1 septembrie

20/08/2009 14:26

Membrii Comisiei de ancheta in cazul Ministerului Turismului au decis sa o invite pe Elena Udrea, pe 1 septembrie, la audieri si sa-l sesizeze si pe premierul Emil Boc in acest sens, dupa ce joi Udrea a parasit lucrarile Comisiei fara sa raspunda la intrebarile deputatilor.

Ludovic Orban: "Elena Udrea a incalcat Constitutia si orice norma elementara de bun simt"

20/08/2009 14:26

Deputatul liberal Ludovic Orban, presedintele Comisiei parlamentare de ancheta in cazul Udrea, a declarat ca ministrul Turismului a sfidat joi comisia, prin comportamentul pe care l-a avut.