Home » Despre noi

Despre noi

www.Machiavelli.ro - Portalul Profesionistilor in Politica colecteaza si publica informatii despre cele mai importante persoane, institutii si organizatii din viata politica romaneasca: partide, politicieni, presedintie, parlament, guvern, primarii, consilii judetene si locale, alte organizatii ale administratiei publice centrale si locale.

Devenit cel mai modern si rapid mijloc de transmitere a informatiilor din sfera politicii romanesti, portalul www.Machiavelli.ro publica in timp real stiri, declaratii, comentarii, interviuri, materiale de presa despre partidele si oamenii politici. De asemenea, portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de presa privitoare la activitatea politica aparute in mass-media centrala si locala.

Fluxul informativ cotidian al Portalului www.Machiavelli.ro contine sinteza stirilor publicate pe www.machiavelli.ro. Fluxul este trimis zilnic, prin e-mail, gratuit, la peste 1000 de abonati: politicieni, angajati ai adiministratei publice centrale si locale, jurnalisti. Oricine poate citi materialele prezentate in flux accesand direct linkurile catre portalul www.machiavelli.ro.

Reprezentantii partidelor si oamenii politici sunt invitati sa transmita informatii de actualitate, comunicate de presa, prezentari ale evenimentelor la care iau parte la adresa de e-mail office@machiavelli.ro. Materialele vor fi postate pe site-ul www.machiavelli.ro. De asemenea, daca aveti intrebari, comentarii sau sugestii, va asteptam sa ne scrieti la adresa office@machiavelli.ro.Pentru a fi in permanenţă la curent cu ştirile şi noutăţile din politică,

abonează-te gratuit la newsletter-ul Machiavelli !
Top comentarii
f1_kivu_mircea.jpg

Viitorul Parlament va fi populat de partide fǎrǎ electorat

20/09/2012, Mircea Kivu, România Liberă

Tonul a fost dat în 2000, când la alegerile parlamentare s-a prezentat (şi a câştigat) o formaţiune numitǎ P.D.S.R. Puţini dintre cei care au votat-o ştiau cǎ sub acele iniţiale nu se ascundea Partidul Democraţiei Sociale din România (denumirea de atunci a actualului PSD), ci Polul Democrat Social din Romania, o alianţǎ dintre partidul condus de Iliescu, PSDR (partidul istoric reînfiinţat de Sergiu Cunescu şi condus la acea vreme de Alexandru Athanasiu) şi Partidul Umanist Român, devenit mai târziu Partidul Conservator.
d7_Mungiu-Pippidi.jpg

Diversiunea integrităţii în politică. Lista albă

19/09/2012, Alina Mungiu-Pippidi, România Liberă

Are vreun sens să aduci vorba de integritatea în politică atunci cînd te aliezi cu Aurelian Pavelescu, campionul traseismului, iei oamenii care nu încap pe liste chiar de la partenerii tăi de coaliţie, ca să îi pui tot pe aceleaşi liste, sau îi ierţi pe „trădătorii" de ieri de la UNPR şi îi primeşti cu braţele deschise înapoi de unde au plecat? Evident că nu. Care e motivul pentru care integritatea ar fi din nou pe tapet în alegerile din toamna asta, decît mulsul de credibilitate din ce a mai rămas pe ici, pe colo (mai nimic) şi prostitul cîtorva fraieri care mai aşteaptă ceva (puţini de tot)?
Top interviuri
gorghiu_alina9.jpg

"Mă voi strădui să supun dezbaterilor Camerei un număr cât mai mare de proiecte"

10/09/2012

Declară deputatul liberal Alina Gorghiu, recent aleasă vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în interviul acordat portalului Machiavelli.ro.
ponta_victor_dr.jpg

"Îmi doresc un preşedinte ca în Austria, cu rol reprezentativ"

10/09/2012, Agerpres

Premierul român Victor Ponta recunoaşte, într-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse, că tabăra sa a făcut greşeli care au dus la pierderea luptei pentru destituirea preşedintelui Traian Băsescu, însă declară că de acum doreşte să se concentreze asupra reformelor, în special asupra reformei Constituţiei.
Top ştiri
ponta_victor2_2.jpg

Victor Ponta ia în calcul ca pe listele USL să fie şi reprezentanţi ai noii mişcări ecologiste

20/09/2012, Agerpres

Primul-ministru Victor Ponta a afirmat joi că ia în calcul posibilitatea de a oferi reprezentanţilor noii mişcări ecologiste locuri pe listele USL la parlamentare.
56_Szasz_Jeno.jpg

Szasz Jeno propune un nou partid al maghiarilor care să reunească toate forţele politice

20/09/2012, Agerpres

Preşedintele Partidului Civic Maghiar, Szasz Jeno, a declarat joi, la Târgu Mureş, că a propus UDMR şi Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) formarea unui nou partid al maghiarilor care să cuprindă toate formaţiunile existente pentru a înscrie candidaţi în alegerile parlamentare.