Home » Consultanti

Consultanti

FILTRU

Cuvânt cheie

Ştiri despre personalităţi politice
ponta_victor1.jpg

Pentru Victor Ponta, posibilitatea ca Vasile Blaga să-şi reia funcţia de preşedinte al Senatului înainte de alegeri ar fi "ceva de râs"

19/09/2012, Agerpres

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că nu vede rostul contestării hotărârii de revocare a liderului democrat-liberal Vasile Blaga de la şefia Senatului, iar posibilitatea ca acesta să îşi reia funcţia i se pare "ceva de râs", având în vedere că după alegerile din 9 decembrie legislativul va avea o altă componenţă şi conducere.
blaga_vasile.jpg

Grupul PDL contestă din nou la CCR hotărârea de revocare a lui Vasile Blaga de la şefia Senatului

19/09/2012, Agerpres

Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecută, la Curtea Constituţională, o nouă sesizare cu privire la Hotărârea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din funcţia de preşedinte al Senatului.
ghise_ioan.jpg

Senatorul Ioan Ghişe susţine că decizia CCR reprezintă un "abuz de neconstituţionalitate"

19/09/2012, Agerpres

Senatorul PNL Ioan Ghişe afirmă că decizia CCR privind legea care aprobă şi modifică ordonanţa de urgenţă referitoare la competenţele sale reprezintă un abuz de neconstituţionalitate.
zgonea_valeriu.jpg

Valeriu Zgonea: "Decizia Curţii Constituţionale se aplică, nu se comentează"

19/09/2012, Agerpres

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că decizia Curţii Constituţionale se aplică, nu se comentează, referindu-se la decizia CCR conform căreia Legea care aprobă şi modifică ordonanţa de urgenţă referitoare la competenţele CCR este neconstituţională.
toader_mircea.jpg

Mircea Toader apreciază că decizia CCR privind competenţele Curţii reprezintă "o victorie a democraţiei"

19/09/2012, Agerpres

Liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader, a declarat miercuri că decizia CCR privind neconstituţionalitatea legii care a modificat ordonanţa referitoare la competenţele Curţii trebuie respectată ca atare, el apreciind hotărârea ca fiind o" victorie a democraţiei".
zgonea_valeriu1.jpg

Valeriu Zgonea: "Vom colabora cu ANI în cadrul unei subcomisii din Comisia juridică pentru modificarea legislaţiei"

19/09/2012, Agerpres

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că în urma întâlnirii conducerii Camerei şi a membrilor Comisiei juridice cu reprezentanţii ANI s-a decis crearea unei subcomisii de lucru în vederea modificării legislaţiei, în privinţa atribuţiilor Agenţiei Naţionale de Integritate pe zona conflictului de interese.
georgescu_horia.jpg

Preşedintele ANI consideră anormal că pentru parlamentarii şi aleşii aflaţi în conflict de interese nu există sancţiunea de revocare din funcţie

19/09/2012, Agerpres

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat miercuri că în cazul parlamentarilor şi aleşilor locali aflaţi în conflict de interese nu există sancţiune de revocare din funcţie, iar acest lucru trebuie corectat rapid.
ciuca_bogdan1.jpg

Bogdan Ciucă: "Reforma constituţională va trebui făcută pentru populaţie şi nu pentru un partid sau altul"

19/09/2012, Agerpres

Reforma constituţională va trebui realizată urgent, echilibrat şi nu împotriva sau pentru un partid politic, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, Bogdan Ciucă.
curtea_constitutionala_1.jpg

Curtea Constituţională a decis că legea privind competenţele sale este neconstituţională

19/09/2012, Agerpres

Curtea Constituţională a României a decis miercuri că legea care aprobă şi modifică ordonanţa de urgenţă referitoare la competenţele CCR este neconstituţională. CCR a admis sesizarea PDL.
dragnea_liviu3.jpg

Liviu Dragnea a depus un memoriu la DNA în care neagă acuzaţiile care i se aduc în dosarul referendumului

19/09/2012, Agerpres

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a depus miercuri un memoriu la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul în care a fost pus sub acuzare în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.