Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Mureş

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

UDMR - UDMR Mures

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Dózsa György 9, Târgu Mureş, 540015
Telefon: 0265. 264442
Fax: 0265. 264442

Web
Site: —
Blog: —
Email: rmdszms@rmdsz.ro
sus
Filiale judetene
Stiri despre UDMR Mureş

Dorin Florea a câștigat al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș

06/06/2016, Agerpres

Candidatul independent Dorin Florea a câștigat în urma scrutinului de duminică al cincilea mandat la Primăria Târgu Mureș, numărătoarea paralelă efectuată de PNL evidențiind o diferență de circa 1.500 de voturi față de principalul său contracandidat, independentul Soos Zoltan.

Candidatul UDMR pentru Primăria Târgu Mureş, Soos Zoltan, va intra în cursa electorală ca independent

17/03/2016, Agerpres

Preşedintele UDMR Mureş, Brassai Zsombor, a anunţat că Soos Zoltan, cel care a câştigat din partea Uniunii pre-alegerile interne în rândul formaţiunilor maghiare, va intra în cursa electorală pentru Primăria Târgu Mureş din postura de independent.

Soos Zoltan a fost ales candidatul de etnie maghiară pentru Primăria Târgu Mureş

12/10/2015, Agerpres

Directorul Muzeului Judeţean Mureş, Soos Zoltan, vicepreşedintele UDMR Mureş, a fost ales cu majoritate de voturi pentru a fi candidatul maghiar la Primăria Târgu Mureş în alegerile locale de anul viitor, în cadrul unui scrutin intern organizat de formaţiunile politice de origine maghiară, UDMR, PPMT şi PCM.

Deputatul Vasile Gliga a fost reales la conducerea PSD Mureş

26/07/2015, Agerpres

Deputatul Vasile Gliga a fost reales, duminică, cu unanimitate de voturi, la conducerea PSD Mureş, în cadrul Conferinţei Judeţene a formaţiunii la care au participat în jur de 400 de delegaţi, alături de vicepreşedintele formaţiunii, Mircea Duşa, şi de secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

Preşedintele PNL Târgu Mureş a demisionat din partid, nemulţumit de fuziunea cu PDL

28/07/2014, Agerpres

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Târgu Mureş, Ionela Ciotlăuş, şi-a anunţat luni demisia din toate funcţiile politice şi din partid, fiind nemulţumită de decizia formaţiunii liberale de a fuziona cu Partidul Democrat Liberal, anunţul respectiv luându-l prin surprindere pe liderul PNL Mureş, Ciprian Dobre.