Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Ialomiţa

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UDMR Ialomiţa

Vasile Blaga spune că organizaţia PDL Ialomiţa s-a situat în media partidului şi "nu va tăia capete"

17/01/2013, Agerpres

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a participat, miercuri, la şedinţa Colegiului Director al organizaţiei PDL Ialomiţa, pentru a analiza rezultatele obţinute la alegerile parlamentare, în urma cărora Alianţa România Dreaptă s-a clasat pe locul III în preferinţele electoratului ialomiţean, fiind votată de 15,74% dintre alegători la Senat şi 16,21% la Camera Deputaţilor.

USL a câştigat în Ialomiţa toate mandatele de deputat şi senator

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a fost votată în Ialomiţa de aproape 61% dintre alegători la Senat şi de peste 59% la Camera Deputaţilor, obţinând toate cele patru mandate de deputat şi două de senator.

În Ialomiţa, USL a câştigat toate cele şase mandate de deputat şi senator

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a câştigat toate cele şase colegii din judeţ, patru de Camera Deputaţilor şi două de Senat, potrivit numărătorii paralele efectuate de USL.

A fost semnat protocolul de constituire a USL în judeţul Ialomiţa

17/03/2011, Agerpres

Liderii filialelor judeţene ale Partidului Social Democrat şi Partidului Naţional Liberal Ialomiţa, Silvian Ciupercă şi Ioan Martin, au semnat joi acordul privind constituirea Uniunii Social Liberale la nivel judeţean.

Liberalii din Ialomiţa anunţă acţiuni pentru demiterea preşedintelui Camerei Deputaţilor

18/11/2010, Agerpres

Liberalii ialomiţeni vor începe, în următoarea perioadă, mai multe acţiuni privind strângerea de semnături de la cetăţeni şi pichetări ale sediului organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, ca o "ripostă" la "prezenţa, încă, în fruntea Camerei Deputaţilor a Robertei Anastase".