Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Gorj

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

UDMR - UDMR Gorj

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Vasile Alecsandri 53, Târgu Jiu, 211201
Telefon: 0353. 805910
Fax: 0353. 805910

Web
Site: —
Blog: —
Email: rmdszgj@yahoo.com
sus
Filiale judetene
Stiri despre UDMR Gorj

Gorj: PNL va avea o comisie specială pentru salvarea şi dezvoltarea Complexului Energetic Oltenia

09/10/2015, Agerpres

Copreşedintele PNL Gorj, senatorul Tudor Barbu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că la nivelul organizaţiei politice va fi creată o comisie specială care va avea ca obiect strategia de salvare şi dezvoltare a Complexului Energetic Oltenia.

A fost lansată filiala judeţeană Gorj a Partidului România Unită

19/08/2015, Agerpres

Filiala judeţeană Gorj a Partidului România Unită (PRU) a fost lansată marţi, la Târgu-Jiu, în prezenţa preşedintelui formaţiunii, deputatul Bogdan Diaconu, şi a prim-vicepreşedintelui Augustin Hagiu, organizaţia urmând să fie condusă interimar de către un om de afaceri din Târgu-Jiu, Rudi Bugă.

Copreşedintele PNL Gorj acuză autorităţile judeţene de supraevaluarea reparaţiei unui drum comunal

17/07/2015, Agerpres

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că suma de opt milioane de lei, solicitată de către Prefectura Gorj şi Consiliul Judeţean (CJ) Gorj pentru refacerea a 250 de metri de drum comunal în localitatea Bustuchin, este mult prea mare, el acuzând autorităţile judeţene că folosesc aceşti bani în alte scopuri.

Fostul preşedinte al PC Târgu-Jiu a trecut la PDL

17/10/2013, Agerpres

Avocatul Nicolae Bobu, fost preşedinte al filialei municipale a Partidului Conservator Gorj, s-a înscris în organizaţia Partidului Democrat Liberal Gorj, el fiind prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Senatorul Ion Ruşeţ solicită o anchetă la Consiliul Judeţean Gorj

11/04/2012, Agerpres

Senatorul democrat-liberal Ion Ruşeţ a solicitat o anchetă în cadrul Consiliului Judeţean Gorj pentru a se stabili cum au fost cheltuiţi banii alocaţi pentru proiectul "Redescoperă Gorjul", în cadrul căruia au fost promovate materiale ce conţin imagini din Germania, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de biroul de presă al senatorului.