Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Botoşani

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

Momentan nu sunt informatii disponibile pentru aceasta filiala.
Stiri despre UDMR Botoşani

Deputatul Andrei Dolineaschi face apel la noul premier să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru judeţul Botoşani

12/11/2015, Agerpres

Vicepreşedintele PSD Andrei Dolineaschi a adresat, joi, un apel către primul ministru desemnat, Dacian Cioloş, ca executivul pe care îl va forma să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru judeţul Botoşani.

Doina Federovici (PSD) propune acordarea de facilităţi de transport nerestrictive veteranilor de război

04/02/2015, Agerpres

Senatorul social-democrat Doina Federovici propune acordarea de facilităţi de transport nerestrictive veteranilor de război. Aceasta a iniţiat un proiect de lege în baza căruia veteranii de război ar putea beneficia de transport gratuit atât pe calea ferată, cât şi pe cale rutieră.

Andrei Dolineaschi: "Prin refuzul de a face pace cu noi, Ţurcanu s-a dezis oficial de alegătorii USL"

09/12/2013, Agerpres

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, Andrei Dolineaschi, a declarat luni că refuzul preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, de a semna pactul de neagresiune şi colaborare propus de social-democraţi reprezintă o poziţie oficială prin care liderul liberalilor se dezice de cei care au votat Uniunea Social Liberală la alegerile din 2012.

Relaţii tensionate între liderii USL Botoşani

29/07/2013, Agerpres

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi-a manifestat, luni, speranţa, ca declaraţiile liderului liberal Florin Ţurcanu cu privire la întreruperea parteneriatului cu PSD să nu reprezinte punctul de vedere al partidului, ci al său personal.

Ovidiu Portariuc vorbeşte de o posibilă “strategie la nivel naţional în care se insistă pe ruperea USL”

11/04/2013, Agerpres

Preşedintele executiv interimar al organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, primarul municipiului, Ovidiu Portariuc, şi-a manifestat, joi după-amiază, surprinderea faţă de declaraţiile făcute de preşedintele filialei teritoriale a Partidului Naţional Liberal, Florin Ţurcanu, cu privire la modul defectuos în care funcţionează Uniunea Social Liberală.