Home » Partide politice » Uniunea Democrata Maghiara din Romania » Filiale Alba

Uniunea Democrata Maghiara din Romania / FILIALE

FILTRU

Judet

UDMR - UDMR Alba

Structura conducere
Documente
Adrese
Sediu central:
Str. Morii 24, Aiud, 515200
Telefon: 0258. 861258
Fax: 0258. 861258

Web
Site: —
Blog: —
Email: feher@rmdsz.ro
sus
Filiale judetene
Stiri despre UDMR Alba

Liderul filialei TNL Alba a demisionat din funcţie în urma unei afirmaţii extremiste

04/02/2013, Agerpres

Liderul Tineretului Naţional Liberal - organizaţia Alba, Rareş Buglea, a demisionat, luni, din funcţie, în urma afirmaţiilor făcute de acesta pe o reţea de socializare în care susţinea sterilizarea femeilor de etnie romă.

USL a câştigat detaşat şi în Alba, judeţ considerat fief al PDL

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală a câştigat în Alba, potrivit rezultatelor oficiale finale, atât la Camera Deputaţilor, cu 49,66%, cât şi la Senat, cu 50,91%, obţinând majoritatea mandatelor de parlamentar din judeţ, potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Alba.

USL a câştigat majoritatea mandatelor parlamentare în judeţul Alba

10/12/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală (USL) a câştigat în Alba, după centralizarea datelor din 92,93% secţii de votare, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, obţinând majoritatea mandatelor de parlamentar, potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Alba.

USL nu şi-a stabilit în Alba cu exactitate toţi candidaţii la parlamentare

19/10/2012, Agerpres

Uniunea Social Liberală (USL) nu şi-a stabilit cu exactitate în Alba toţi candidaţii pentru alegerile parlamentare, certe fiind doar candidaturile celor doi lideri judeţeni ai Partidului Naţional Liberal şi Partidului Social Democrat, Teodor Atanasiu pentru Senat, respectiv Ioan Dîrzu în colegiul nr. 5 la Camera Deputaţilor.

Noi suntem adevarata voce a Roşiei Montane! Noi suntem majoritatea!

29/02/2012

Membrii Sindicatului "Viitorul Mineritului" din Roşia Montană au urmărit cu interes emisiunea "Judecă tu" difuzată joi, 23 februarie, pe canalul public de televiziune TVR 1. Roşia Montană este un subiect care nu are voie să fie tratat cu uşurinţă, pentru că de felul în care e prezentat depind viitorul şi bunăstarea generaţiilor viitoare de moţi. La finalul emisiunii, în loc să fim lămuriţi despre viitorul nostru, am rămas cu un gust amar şi cu multe întrebări.